Steun ons

Doe met ons mee en/of steun ons bij ons streven naar het veilig stellen voor de toekomst van het verleden van Valkenswaard e.o

 

De vereniging werkt met vrijwilligers en heeft leden nodig om haar doelstellingen te bereiken. Want hoe groter de vereniging, des te sterker is onze stem en onze invloed op gemeentelijke besluitvorming. We streven naar een actieve participatie van mensen uit alle leeftijdsgroepen waarbij extra inspanningen worden verricht voor participatie van jongeren.

Wil jij een bijdrage leveren aan het behoud van onze natuur , milieu en erfgoed? Door het lidmaatschap ( of donateurschap), voor slechts 10 euro per jaar, versterk je onze positie en wordt onze daadkracht vergroot. Dat een krachtige stem nodig is de laatste jaren wel gebleken. Denk maar aan Westparallel N69, Europalaan, Dommelkwartier, kap bomen Loonderweg etc. Ook zoeken wij nog leden voor o.a. onze werkgroepen Natuur, Ruimtelijke Ordening, Cultuurhistorie, Ledenactiviteiten, etc.

Meld je nu aan via info@groen-heemvalkenswaard.nl en ontvang 4 keer per jaar ons bulletin, doe gratis mee aan onze activiteiten (o.a. wandelingen, lezingen) en laat je stem horen! Ook voor meer informatie omtrent werkgroepen e.d. kun je terecht bij info@groen-heemvalkenswaard.nl of vul het contactformulier op de website in.

Door je lidmaatschap of donateurschap ondersteun je het behoud, de ontwikkeling en versterking van onze natuur, ons milieu en het cultuurhistorisch erfgoed in de Gemeente Valkenswaard .e.o.

Opgave kan tevens bij het secretariaat (via mail aan: info@groen-heemvalkenswaard.nl) of door overmaking van € 10,-  op bankrekeningnummer: NL 17 TRIO 0391081616 t.n.v. Groen en Heem Valkenswaard en omstreken onder vermelding “nieuw lidmaatschap en adres- en emailgegevens”.

Folder2017